Refinansiere Boliglån


Refinansiering av boliglån lar deg spare penger eller ta ut egenkapital. Sett ditt refinansieringsmål for hjemmet, og sammenlign deretter priser og gebyrer.

Definisjon av refinansiering av boliglån

En refinansiering av boliglån erstatter ditt nåværende boliglån med et nytt. Ofte refinansierer folk for å redusere renten, kutte månedlige betalinger eller utnytte hjemmets egenkapital. Andre refinansierer et hjem for å betale ned lånet raskere, kvitte seg med dyre boliglån eller bytter fra en justerbar rente til et fastrentelån.

La oss vurdere noen viktige innledende aspekter ved refinansiering av et boliglån – og deretter gå gjennom prosessen steg for steg.

Hvordan fungerer refinansiering?

Når du kjøper bolig, får du et boliglån for å betale for det. Pengene går til boligselgeren. Ved refinansiering av bolig får du nytt boliglån. I stedet for å gå til boligens selger, betaler det nye boliglånet ned resten av det gamle boliglånet.

Refinansiering av boliglån krever at du kvalifiserer for lånet, akkurat som du måtte oppfylle långiverens krav til det opprinnelige boliglånet. Du sender inn en søknad, går gjennom tegningsprosessen og går til lukking, slik du gjorde da du kjøpte boligen.